onsdag 11 maj 2011

- Vapen säkerhetszon kommer att utökas i Bremen

Översättning från tyska till svenska - hajar du?

De vapen säkerhetszon i centrum av Bremen ökar. I framtiden även i klubbhuset i Hells Angels rockgruppen är i området. Inrikesminister Ulrich Maurer (SPD) kommer också antagit ett förbud mot att bära klänning, skrämmas av vilka kriminella organisationer Rocker.

Med detta steg, svarade senaten till Rocker upploppen under helgen. Som de stridande Hells Angels och mongoler, den nya rocker redskap, inte kunde leverera en massa bråk. Hundratals poliser var sysselsatta, 61 rockers greps. Genom att öka de vapen förbudet zonen kommer att nå senaten att polisen kan lagföra Rocker. I Schleswig Holstein var drygt ett år har två rocker gäng varit förbjudet. Sedan dess har situationen kommer att ha något där, säger den statliga polisen i Kiel.

Inrikesminister Ulrich Maurer vill uppnå med en mantel bär förbud att Rocker provocerade av hennes utseende, och skrämma medborgarna. Mot Rockers, som var inblandade i upploppen under helgen, kommer också att utfärdas besöksförbud. En stängning av lokaler klubbar klubben rocker men jag är inte.
http://www.radiobremen.de/politik/nachrichten/politikwaffenverbotszone100.html 

SPD och De gröna vill förbjuda Rocker Club

Delstaten Bremen är att förbjuda farliga Rocker klubb. Detta är i en gemensam ansökan om medborgarskap SPD och De gröna. Efter upploppen i flera rivaliserande mc gäng förra helgen, är kraven för att slå ned högre.

De kommer att undersöka om Rocker klubbar som "Hells Angels" och "mongoler" kan förbjudas. Förmågan att stänga sina klubbhus att överväga senaten, enligt begäran. Fram till dess vill polisen ta olika åtgärder, till medlemmarna i klubbarna att göra livet svårt, Bremen polischefen Holger Münch i en radiointervju Bremen. Ett tillkännagivande som gjordes har ofta sagt att oppositionen. FDP och CDU kräver fler poliser och bättre utrusta polisen. Framför allt var det brist på personal, enligt FDP ledaren Oliver Möllenstedt i Bremen polisen.

http://www.radiobremen.de/politik/nachrichten/politiksicherheitverbotbremen100.html

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar