torsdag 23 juni 2011

Jonas Bergdahl, president för Mongols MC i Skandinavien polisanmäler krögare


RESPECT FEW, FEAR NONE!!!!

I helgen nekades medlemmar i en mc-klubb tillträde till flera krogar. Anledningen uppgavs vara att de bar västar.  Vakterna informerades att vi inte var välkomna om vi hade våra västar på oss. Vi erbjöd att ta av oss västarna men vi fick ändå inte komma in. Då gick vi därifrån.

Senare på kvällen åkte medlemmarna återigen ner på stan, denna gång till Marité.

– Där kom en vakt ut och sa att de inte fick släppa in oss när vi hade västarna på, säger Jonas Bergdahl. Vi tog då av oss västarna. Men då stoppades vi av en entrévärd som hänvisade till att vi hade klubbmärken på våra kläder.

Det blev en diskussion om det gällde bara mc-klubbsmärken eller alla former av märken, till exempel idrottsföreningar.


– De som hade synliga klubbmärken på tröjorna vände dessa ut och in, säger Jonas Bergdahl. Då fick vi komma in för entrévärden men ägaren till krogen stoppade oss.

Klubbmedlemmarna återvände då till en krog som de besökt tidigare, där de blivit väl bemötta.

– Vi kan till viss del respektera om krogägare vill att vi tar av oss västarna, säger Jonas Bergdahl. Men i helgen i Östersund gick det till överdrift.
http://ltz.se/nyheter/ostersund/1.3629634-mc-gang-polisanmaler-krogare

Jonas Bergdahl är en van kroggäst i Stockholm och Dalarna något krögarna i Östersund tydligen inte brydde sig om. Jonas får ta ett snack med Payback om det där med västförbudet på krogen

1 kommentar:

  1. Lånat från flashback:
    https://www.flashback.org/t715772p85


    Kungligt mottagande i Östersund med Poliseskort och allt samt Polis som hela tiden var beredd att ta emot anmälningar från Mongolerna.

    Ja, för mig låter det som Mongolerna redan äger Östersund.

    SvaraRadera