måndag 16 maj 2011

Bremen will Mongols verbieten


Två attacker mot Hells Angels inom en vecka är tydligen för mycket. Bremens senator vill förbjuda Rocker Club mongoler. Problemet är dock: Har polisen mot klubben inte i handen.

Bremen - De hade beväpnat med träribbor och ett tydligt mål: Cirka 30 medlemmar och anhängare av Rocker Club mongolerna har gått ut på fredag ​​kväll i centrala Bremen på de rivaliserande Hells Angels. Två män skadades betydligt mer speciell polis hindrade värre.

Redan på helgen innan mongolerna, som rekryteras främst från arabiska och kurdiska medlemmar av klaner som Bremer Hells Angels hade attackerat. 61 Mongolerna hade kort förvar. Januari Timken, Bremer toppkandidat för det konservativa partiet medborgare i ett raseri (gånger / vecka), hade kallades då ett omedelbart förbud i föreningen.

Efter den andra incidenten nu inom en vecka, anser inrikesminister Ulrich Maurer detta steg nödvändigt. I det sista dagar innan statliga val krävs av socialdemokrat, att föreslå relevanta klubben omedelbart. Senare i veckan skulle förbjuda har meddelat Maeurer. Hans skäl: mongolerna hade sökt tvister med Hells Angels, "Vi accepterar inte längre."

"Jag ser inte"

Men experter tvivlar på att ett sådant förbud kan genomföras enkelt. Förutom grov misshandel och brott mot freden har vi inte mycket om klubben i hans hand, säger en tjänsteman från Bremer. Medan många mongoler dömdes avsevärt utan måste bevisas i en administrativ rättsliga förfaranden för att förbjuda att de mest allvarliga brotten hade begåtts i namnet på klubben. "Jag kan se hittills inte." Sådana åtgärder mot Hells Angels i Hamburg hade kasseras år sedan just av denna anledning.

I augusti 2010, de främsta förbrytarna Mustafa exempel tillsammans med omkring två dussin medlemmar av hans klan en gren av den internationella mongolerna Motorcycle Club i Bremen grundades. Det var första gången i Tyskland, till medlemmar av en muslimsk invandrare klan som den organiserade brottsligheten tillskrivs arbetar inom detta område har. Samtidigt har den migrerande-rockarna även öppnat en filial i Berlin.

Bremer verkar mongolerna under deras resa dit i världen av rockers att gå knappast vara "Easy Rider" känsla. Invandrarna har synen på polisens motorcyklar eller ens de nödvändiga tillstånden. Om de rullar över diskoteket gata i staden, sedan i hög motoreffekt bilar. Mustafa var bara så rätt att köra - och dödades två veckor senare med sin dödliga 178-hästkrafter Honda Fireblade.

Det statliga kriminalpolisen (LKA) antas det därför inte går medlemmarna i etniska klaner därför att utveckla nya strukturer och handelsvägar. Mongolerna inblandade påstås i USA och södra Europa i narkotikahandeln. Ett samarbete kan vara användbar för Bremer.

Redan styrde familjen polisen är övertygade om att narkotikamarknaden i staden. Klanen är en av de Mhallamiye kurder, som invandrade under åttiotalet från Libanon. Integration för många av dem ett främmande ord, de lever främst på sociala tjänster och transaktioner som t.ex. narkotika och prostitution. De flesta bor i Bremen, Berlin och Essen. Alone in the City för kurderna i 2600 poliser som tas ut i klanen, med varje sekund du redan har fastställts. 66 familjemedlemmar fungera som topp gärningsmannen.

Situationen eskalerar


För många webbplatser på polisens dator för att utvidga de uppgifter som de flesta Bremer mongoler. M. Ibrahim, har uppskattats av utredarna av efterföljaren till Mustafa B. vid rodret i klubben i Bremen, med 147 akter kommer ensam att sätta namn, för skador på illegala vapen innehav.

I allmänhet är situationen kommer in i rockscen under veckorna att växa. I Berlin och Duisburg, senast till konkreta konflikter mellan Hells Angels och Bandidos. Polisen utgår från att inte förnyas för ett år sedan med pompa och ståt fredsavtal som ingåtts mellan de två grupperna. Officiellt, till rocker typ men ändå redo prata.

Hur farligt kan konflikter i miljön tvungen att lära sig sent på söndagskvällen, tidigare ordförande i Berlin Hells Angels Nomads, Holger B.. Enligt Spiegel Online Information "Hocko", attackerades när han var smeknamnet på scenen framför hans hus Brandenburg. Okänd knivhögg fyra gånger i benen och en gång i ryggen. B. utfördes akut operation och är i intensivvård.
http://www.spiegel.de/panorama/justiz/0,1518,762860,00.html


Out-bad
http://www.mongolsmc.it/index.php?article_id=29

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar