söndag 29 maj 2011

Finns det kriminella MC gäng i alla fall? Men i Sverige vill MC Mongols vara familjevänliga.

Översättning från tyska till svenska

Bremen - The Rocker Club "mongoler MC Bremen" har förbjudits. Syftet med föreningen enbart består i att begå brott, förklarade Bremens senator Ulrich Maurer (SPD) beslutet. Det påstådda syftet med det påstådda Motorcycle Club var uppenbarligen inte det verkliga skälet att det någonsin var bara en av de åtta medlemmarna i en motorcykelkörkort och vissa inte ens har en licens. Målet är istället endast konfrontationen med de fientliga rockgruppen "Hells Angels" och "Red Devils", sägs det i stöd.

Förbudet föregicks av början och mitten av maj attacker av medlemmar av mongolerna " medlemmarna i" Hells Angels "och" Red Devils ". Enligt centrum av Bremen senaten är ledande medlemmar av mongolerna, "" mycket kriminella och våldsamma "och delvis redan tidigare dömd.

Vill vara familjevänliga
Men Mongols skiljer sig från andra klubbar på ett sätt. Lojaliteten mot klubben är lika viktig som lojaliteten mot sin egen familj. MC Mongols vill vara familjevänliga.
– Lojaliteten mot klubben är förstås otroligt viktig. Men familjen måste vara minst lika viktig för medlemmarna. Självklart är det en balans som måste hållas. Den bygger på ärlighet. Men vi vill att medlemmarna ska kunna ta med sin fru och sina barn till klubben. 

3 kommentarer:

 1. Hur mycket tror ni grabbarna fick betala till USA för sina västar och rätten att sälja tröjor och sina klisterlappar? 50.000 eller 100.000 dollar?

  Finns fullt med galningar i Sverige som är redo att klottra sina skallar fulla med symboler så problem att växa lär dom inte ha.

  Mc 1% 2011 - Mekonomen, Pressbyrån, Waynes Coffee.

  Å andra sidan - What The Fuck -

  Mongols MC i USA lever ju inte som svenska klubbar där man åker och fikar hos Freakbrothers, där håller har man sina egna klubbar och fester så skit samma om dom just nyligen övertalat pappa eller flickvännen att plocka ut en hoj på leasing.

  Mongols Jonas & Pastor Ulf Ekman

  We are the MONGOLS MC, the Best of the Best! The baddest 1%er Motorcycle Club known worldwide. Halleluja

  Man kan även dra en parallel mellan Svenska Mongols och forna tiders BSS.

  Tänk er en äldre gubbe med bruna kläder och ett gäng vilsna mobbade pojkar utan en fadersfigur / killar på helikopterplattan som köper klistermärken och tröjor, det är bara att raka av sig håret, köpa kängor och en kasse öl, sen är man med i gänget.

  Häng på Crime Inc / Mongols så får du polare, när gänget har fester dunkar vi varandra i ryggen och man blir någon, som ett handfast clerasil mot finnar.

  Det handlar om att göra reklam och att synas vid rätt tillfällen, alltså inte vid brott eller liknande säger Jonas

  http://nyheter24.se/nyheter/inrikes/570287-skriv-aldrig-om-mig-utan-att-prata-med-mig

  Detta har inte med Svensk hojkultur att göra, detta är mer ett marknadsföringsknep som vanligt för Jonas.

  Vi kommer INTE få se Mongols MC Sweden på hojfester / festivaler i sommar, knappast att dom kommer till Norrtälje i helgen, No Way ....

  Dom kommer att bygga nya kyrkor och hålla sig för sig själva.

  Risken är dock påtaglig att polisen och myndigheterna tar Mongols / Crim Inc som intäkt för att MC klubbar är kriminella, varför kallar man sig för Crime Inc om man inte är ett gäng kriminellae och kåkfarare som tar in plitar och lever för att få vara med i tidningen.

  Men det är roligt att läsa vad som skrivs på fb, hoppas vi slipper ett MC krig, kulturen behöver lugn och ro och inte fler hysteriska klubbar som lever på näringen av vad tidningarna skriver

  YXAN

  SvaraRadera
 2. Mongols kommer att bli stora i Norden, dom kommer visa upp sig i Norrtälje, ev med sina allierade. Ska bli tungt att se hur dom andra klubbarna i Sverige får vika ner sig

  SvaraRadera
 3. kul att du skrev att de skulle vara där. Det bevisar att du inte har en aning om vad du skriver.

  SvaraRadera