tisdag 23 augusti 2011

Esbjerg: 23 rockere anholdt - 17 løsladt igen

Efter det store slagsmål mellem Guardias Diablo og Hells Angels på Strandby Plads i Esbjerg mandag aften har Syd-og Sønderjyllands Politi anholdt 23 personer.

- De 17 har vi løsladt igen, siger vagtchef ved Syd-og Sønderjyllands Politi, Tommy Bech, til jv.dk.

Efter slagsmålet har Syd-og Sønderjyllands Politi sigtet nogle af deltagerne for drabsforsøg, vold og overtrædelse af våbenloven.

Tre af deltagerene måtte efter slagsmålet en tur på sygehuset.

- Det ser ud til at der er tale om lettere skader, siger vagtchef Tommy Bech til jv.dk.
http://www.jv.dk/artikel/1177095:Esbjerg--Esbjerg--23-rockere-anholdt---17-loesladt-igen


Rockerslagsmål: Sigtes for drabsforsøgDet er efterhånden blevet lige lovligt spændende at være politibetjent i Esbjerg. Siden rockergruppen Hells Angels flyttede ind i byen for en måned siden, har der flere gange været uro i byen. Senest i aftes, da politiet måtte rykke ud til et større slagsmål.

- Vi får en række opkald ude fra området omkring Strandby Plads og Shell-tankstationen lige ved. Vi får meldinger om, at der er stort slagsmål i gang og der er nogle der er sårede. Da vi så kommer ud på stedet, vurderer vi at der har været mellem 20 og 30 personer oppe at slås og at der er nogle sårede, fortæller Helle Lundberg der er kommunikationsmedarbejder hos Syd- og Sønderjyllands Politi.

Politiet anholdt i aftes 22 personer og her til morgen var 17 løsladt igen. De resterende skal i dag fremstilles i grundlovsforhør med ganske grove sigtelser.
http://www.dr.dk/Nyheder/Indland/2011/08/23/091743.htm

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar