tisdag 23 augusti 2011

Trist att du inte förstår hur mycket en sån som Jonas förstör för miljön .

SAXAT FRÅN ETT FORUM SOM PRATAR OM OLIKA MC KLUBBAR & LIKNANDE

Det finns faktiskt folk här inne som har varit med i miljön sen 60-70 talet , som är uppväxta i miljön och som är frustrerade och där utav känner en avsky för herren i fråga , så dom syrliga kommentarerna han får är inte så förvånande tycker jag .

Dessutom har man ju kunnat följa hans framtåg i den "balla" gäng miljön OG , CIS och nu Mongols , ja du förstår du har ju koll?

Det som retar folk skulle jag gissa på är att han enbart är ute efter att tjäna pengar på det och det min vän har inget med bikerkulturen att göra , och det fördärvar för den stora delen av klubbarna i sverige , genom att press/media drar alla över en kant , men du har ju koll så behöver väll inte nämna hur det fungerar va?

Det finns klubbar som jobbar röven av sig med att förbättra synen på sig själva för vanligt folk och så poppar det upp en sån här kille och springer allt vad han orkar till media och talar om att han "hjälper" folk mot betalning som har problem och så vidare , det min vän fördärvar för alla.

Sen åter en en gång respekt är något man förtjänar -.

Sen är där en anledning till varför man bör "skolas" in i miljön typ på klubb nivå Hangaround , Prospekt samt på klubb nivå Frontpatch klubb , och att man har en fadder klubb under Frontpatch tiden , men det har du väll oxå koll på trots att det inte är USA 1969?

Jonas pissar i stort sett samtliga klubbar i sverige i ansiktet genom att hänga på sig själv och sina lyckligt ovetande gossebarn västar med full rygg, du tror inte det kan ha nåt att göra med att folk är lite irriterade och fäller en och annan kommentar här på flashback och andra forum?

Tror inte det handlar alls om att han tagit hit Mongols, skulle nog blivit exakt samma reaktion för vilken "MC" han än startat.

Och ditt påstående att han hängt i 1% miljön har jag mycket svårt att förstå , för skulle han ha gjort detta borde han veta bättre hur det fungerar.

Nu får ju framtiden utvisa hur detta kommer att sluta, och följer detta med spänning.
https://www.flashback.org/t715772p189   

5 kommentarer:

 1. Håller med till fullo

  Skåning i klubb sen 88

  SvaraRadera
 2. Ni vet inte vad ni snackar om, det Jonas gör för miljön är att strama upp och ta in en Inernationell storklubb på arenan som är ett föredöme för klubbkulturen i Sverige

  SvaraRadera
 3. Föredöme i klubbmiljön? Vilken planet är du ifrån? Jag håller helt och hållet med skribenten och anser att han bara drar skit över alla oss driver seriösa klubbar.

  SvaraRadera
 4. Du som tycker Jonas stramar upp miljön är till 99% en CIS tomte som inte har en aning om MC annat än att du kollat ut din nighttrain som du ska leasa när du får körkort.

  Utöver det var det en jävligt bra text

  SvaraRadera
 5. Är det sant att Jonas fick iden till namnet Crime Inc från en tröja som klubben Red Devils i Falun sålde när Jonas körde grävmaskin och fuskade med skatten innan hans korta inhopp i gatgänget OG.

  Håller med om att Internetklubbar & gatugäng som det Jonas sysslar md skitar ner för alla som kör hoj i Sverige.

  Inte för att jag tror att polisen är så dumma så dom tror att Mongols är en hojklubb men då dom bär västar och försöker likna Bikers drar detta bara skit över hela miljön.

  Sen har jag läst på flashback att man man är feg som sitter och klagar på Jonas och hans gossebarn, man borde säga det rakt i synen på dessa herrar, jo visst men dom sitter ju bara på facebook nere i sitt cykelstall och vågar inte visa sig där hojfolk finns. Inte fan har man lust å springa på Stureplan för att säga vad man tycker.

  Å andra sidan har ju 81 sagt ifrån när dom slet tröjan och skyddsvästen av vice pressen i fejkklubben.

  Om dom bara skulle våga visa sig ska jag personligen säga vad jag tycker. Alla i min klubb är redo att slita västarna av dessa fjollor så fort dom visar sig, dom kan vifta med sina hobex pistoler så mycket dom vill.

  SvaraRadera