onsdag 24 augusti 2011

– Ikke noe salg til Mongols i dag


 Det blir ingen avgjørelse om salget av familien Bergmans eiendom på Amborneset i dag tirsdag.

Etter et møte mellom ordfører Einar Strøm og familien Bergman i dag tidlig er det blitt enighet om å utsette budfristen til i morgen, melder adressa.no. Fristen var opprinnelig satt til i dag tirsdag klokka 12.00. Mongols MC har lagt inn et bud på 3,9 millioner kroner for eiendommen. Familien Bergman holder fortsatt fast på at kan være aktuelt å selge til Mongols MC.  

http://www.fosna-folket.no/incoming/article1273260.ece

 Det blir ikke noen avklaring på salget av eiendommen i Leksvik til Mongols MC i dag.  

Klokka 08.00 ga Leksvik-ordfører Einar Strøm eierfamilien Bergman en siste formaning om konsekvensene av et salg til Mongols MC. Møtet fant sted i Borg-gården på Amborneset.

Etter møtet er det klart at budfristen blir forlenget. Salget til Mongols skjer ikke i dag. Kommunen og Bergman-familien er enige om å møtes igjen for å fortsette diskusjonen videre.

 Klokka 10.00 samles formannskapet i Leksvik for å følge utviklingen fram mot klokka 12.00 - da budfristen offisielt går ut. Mongols MC har levert et bud på 3,9 millioner kroner for eiendommen.

– Hvis det blir et salg til Mongols, har vi en plan for dette også, men det vil vi komme tilbake til etter klokka 12.00, sier ordfører Einar Strøm.  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar