måndag 18 april 2011

Byborna vill helst slippa Outlaws


Bland byborna är stämningen avvaktande. Ingen säger sig vara rädd men flera skulle helst se att både skylten och gänget försvann.
I fredags satte MC-gänget Outlaws upp namnskylten i den lilla byn Gessie.
http://www.sydsvenskan.se/omkretsen/vellinge/article1445338/Byborna-vill-helst-slippa-ganget.html



Outlaws malmoe.south @ Facebook: http://www.facebook.com/outlawsmc.malmoe.south


Hallå där, Stefan Sintéus, chef för Länskriminalen i Skåne...
Är Outlaws farliga?
– Det är inte lätt att uttala sig om det. Erfarenheten av organisationer som Outlaws är att de uppträtt som goda grannar i sin närmiljö. Men det har förekommit incidenter när utomstående kriminella angripit klubblokaler. Exempelvis under MC-kriget mellan Hells Angels och Bandidos. Då har det varit mindre trevligt att bo i närheten. 


Hur många medlemmar har Outlaws?
– Det är svårt att säga. Det beror på om man räknar fullvärdiga medlemmar eller prospects eller hangarounds (olika typer av stöd- eller provmedlemmar). Vår bedömning är att Outlaws är ungefär lika stora som Hells Angels och Bandidos.
http://www.sydsvenskan.se/omkretsen/vellinge/article1445355/Ar-Outlaws-farliga.html

Den ökända mc-organisationen Outlaws har tagit över Gessie byakrog. På huset hänger numera skylten "Charlies Place" och klubbens dödskallelogga. - Vi försöker reda ut om fastigheten blivit kapad av mc-klubben, säger Sven-Inge Nilsson närpolischef på Söderslätt. 
http://kvp.expressen.se/nyheter/1.2407595/mc-gang-tog-over-krogen

20 kommentarer:

  1. Men fan inte lika starka som HA, dom har ju modellen och alla som vill upp i ryggen

    SvaraRadera
  2. Du menar väl att HA har modellen som alla vill bort ifrån? ;)

    SvaraRadera
  3. Så du tror på fullaste allvar att ALLA klubbar som är med i modellen ställer sig bakom HA om det skulle smälla? Tvivlar ganska starkt på det...

    SvaraRadera
  4. Menar inte att alla i modellen skulle ta stryk och bomber för HA men som spioner och moraliskt stöd finns dom där hela bunten

    SvaraRadera
  5. Snälla anonym kl 15.50 .. Var får du alltifrån???
    Har du fått stryk av dem??? då kan jag tänka mig att du bölar här inne.
    Ett tips rör inte spriten under vardagarna.

    Mvh tim

    SvaraRadera
  6. Jag är från region 10 och har hängt av västen sen 2 år, nästan spritfri.

    Mvh

    15.50

    SvaraRadera
  7. Veterans-bandidos-veterans-outlows hmm märkligt

    SvaraRadera
  8. Vad är märkligt med att dom startar upp Veterans? Luffsar runt ett tag, blir inte direkt polare med rödvitt, sen polare med Bandidos.

    Om inte kärleken växte är det ju ett lyft med OMC, även för OMC då Veteranerna står ut och flaxar med båda armarna.

    Så vad är märkligt, tycker det är klockrent, kaka söker maka och paret får varandra.

    Veteranerna får vara hur mycket 1% dom bara orkar.

    I Bandidos skulle Veterans bara få spela andrafiolen, i OMC väger deras ord tungt.

    OMC och Veteranerna behövde varandra.

    Veterans tar plats helt enkelt, dom blev bägaren som fick Outlaws tunnan att rinna till.

    Men först om ett par år vet vi hur det gick, Outlaws har fortfarande mycket mycket mer att bevisa.

    Återkommer om ett par år.

    SvaraRadera
  9. Håller med tidigare talare.
    Veterans-AOA är nog klockrent för alla inblandade.
    Surt sa räven

    SvaraRadera
  10. Vart fan är lojaliteten när man knullar runt som Veterans!!
    De tröttna på att städa toaletter och dylikt men lite får de fan visa eller,inte kan man bara tro att man ska vara herre på täppan bara för man är några st.
    Ne vi får se vad tiden utvisar tor de blir en ny klubb sen om ett tag igen.

    SvaraRadera
  11. Ang Herre på täppan utan att skura muggen....

    Veterans va i alla fall en klubb där alla körde hoj.

    SvaraRadera
  12. Ok,så länge man kör hoj så behöver man inte visa lojalitet då eller??
    Och du menar då att de sökte sig till OMC för de är flitiga att visa sig på vägarna här i Sverige.Sen folket i BMC kör hoj.

    SvaraRadera
  13. Läste att 60 man från bandidos sydney patchar över till HA, det finns många fall liknande...så tro inte att bara veteranerna byter färger för då är ni grymt dåligt pålästa..Outlaws är en riktigt stor klubb jag tror de är störst i tyskland av alla klubbar...Så de är lika stora som de två andra om man ser till hela världen. så att bråka med varandra vore nog inte så smart för någon.

    SvaraRadera
  14. Till 18.10 från 17.27

    Vadå lojala? Då jag varken är med i tidigare Veterans eller Bandidos varken vet eller bryr jag mig vad som ligger bakom.

    Om det inte funkar i en relation, varför köra på halvfart när kärleken är besvarad och solen skiner med en annan partner. Som i verkliga livet.

    Veterans har varit flitiga sen dag 1, inte bara att dom visar sig på vägarna, dom hade bra välskött klubbhus som var bemannat allt som oftast.

    Bara för att jag tycker dom passar varandra betyder det inte att jag vill vara med på en trekant, men rätt ska vara rätt.

    SvaraRadera
  15. Det är inte så märkligt att man byter från bandidos till outlaws,,då de runt i hela världen är polare med varandra utom i sverige verkar det som om man ska tro på media.I USA klubbarnas hemland är mongols, outlaws och bandidos plus en hel del andra klubbar polare med varandra,,,
    Då är det fan så mycket märkligare hur man kan hoppa från HA till bandidos och tvärtom...Men men trivs man inte med varandra av olika anledningar är det väl bättre för alla inblandade att man likt en skilsmässa sepparerar...Men sen innebär ju inte det att man måste vara fiender...

    SvaraRadera
  16. Hur går det ihop att 2!!! st. i Sthlmsavdelningen åker hoj, resten är ett gäng snorungar som inte ens har körkort. Är det inte en MCklubb? Dessutom är deras president skyldig Bandidos pengar.

    SvaraRadera
  17. Det är lika i vilken mc klubb du en väljer att vara med i mc är ett måste vissa kräver harley andra spelar mindre roll på märket, sen om du har körkort eller inte är väl för fan skit samma och upp till den som kör..Sen kan det vara lite drygt och sitta över 50 mil på en hoj och längre och kanske lika långt hem bakis och så dagen efter, så jag har full förståelse att de tar bilen ibland,,sen kan man konstatera att det gör också andra klubbar och inget fel idet.....Själv är jag inte med i en klubb men har kört en del hoj i mina dagar och kan verkligen förstå de som tar bilen då man ska åka långt på fest..

    SvaraRadera
  18. Själv åker jag inte hoj,,men tycker det är ganska kul att läsa den här, och hur vissa anklagar andra som att vissa är skyldiga pengar osv..Men väldigt få vågar skriva sitt namn och väljer att vara anonyma då är det ju lätt att anklaga kanske även hitta på saker om andra. Svårare verkar det vara om man inte är anonym,,

    Sven...

    SvaraRadera