söndag 5 juni 2011

En man i 40-årsåldern avled natten till söndagen efter att knivskurits under ett bråk på en mc-träff vid temaparken High Chaparall i Småland.

Höggs ihjäl på camping

MC-träffen på High Chaparral slutade med en tragedi.
En man i 40-årsåldern avled efter att ha stuckits i bröstet.
På söndagsmorgonen pågick fortfarande jakten på gärningsmannen.
- Vi arbetar intensivt för att komma vidare, säger Bengt Netterström, kommissarie vid polisen i Jönköping enligt ett pressmeddelande.

 Strax före midnatt utbröt ett bråk vid temaparkens campingplats, som ligger i Gnosjö kommun. Där pågår den fyra dagar långa mc-träffen Till minne av Swedish Bikemeet med runt 5000 besökare.

Mannen stacks under bråket ned med ”någon form av vasst föremål”, uppger polisen i Jönköpings län på sin webbplats. En timma senare avled han på Värnamo sjukhus.

Mannen som dödades fanns i en bil inne på campingplatsen, tillsammans med ett sällskap då de angreps av flera personer. Polisen talade tidigt på söndagsmorgonen om att skadorna kom från något slags tillhygge, man begränsade sig inte längre till enbart kniv.

 Bengt Netterström, kommissarie vid polisen i Jönköpings län, säger i ett pressmeddelande att man under natten genomfört ett stort antal förhör. Tekniker har undersökt platsen och en rad personkontroller har genomförts.

Polisen har startat en förundersökning om drå men ingen misstänkt gärningsman har gripits.
Den omkomne är från Halland.
http://www.svd.se/nyheter/inrikes/brak-pa-campingplats-ledde-till-drap_6220505.svd


Höggs ihjäl på High Chaparral

Under ett bråk på temaparkens camping strax före midnatt höggs en man i bröstet med ett vasst föremål.

Man ihjälstucken vid High Chaparral

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar