lördag 25 juni 2011

Mongols provozieren Hells Angels

Översättning från tyska till svenska

Det nybildade rockbandet "mongoler MC" gör för osämja i Köln. Tydligen vill de att "Hells Angels" och provocerar dem att göra sitt territorium i den omtvistade staden. Säkerhetskretsar hålla mongolerna att vara mycket farlig. Köln - Hon dök upp på ringen och på Eigelstein i en restaurang på Willow Lane. Deras närvaro ger spänning och i polisens kretsar i rockscenen av oro. Det handlar om "mongoler MC" - ett nytt rockband. Det gäller säkerheten källor uppskattar farligare än "Hells Angels" och uppenbarligen vill hålla foten i Köln-området. 

Sedan våren är känd för att ha grundats i domkyrkan är en utlöpare av mc-klubb. Vi talar om cirka tio medlemmar som dyker upp då och då på underhållning band på ringen och i sjaskiga anläggningar i olika städer runt om i Köln. Deras mål: "Hells Angels" provocera och visa dem att vi snart kommer att ha sista ordet. Ja, flera nattklubbar och bordeller, området "Angels" är. Eftersom motorcykelgäng genom att sätta scenen inom sitt territoriella krav med våld, fruktade polisen ett gäng krig - om "mongoler" "spela" i den lukrativa Red Light District vill. 


"Vi närmar oss det nya rockband ses med oro", säger en högt uppsatt utredare av "Köln Rundschau". Och vidare framhåller: "Namnen på medlemmarna är kända för oss. Vi har genomfört en så kallad potentiell terrorist tal "Detta betyder att scenen Kunniga tjänstemän har besökt männen hemma och gjorde klart för dem:". 
Vi kommer att hålla ett öga ". "Hells Angels" avhoppare ger stridigheter 


Hittills har det inte varit några konfrontationer. Som medlemmar av polisen "mongoler", men för några veckor sedan på ringen har kontrollerats för att säkerställa effekt verktyg. "Männen fick en utvisning," sade en polis som går i åratal för att patrullera i ringen. Han påpekade även att nu titta mer på natten "Hells Angels" och gå omkring en mil, vare sig i sina butiker kan vara den nya konkurrenter på vägen. 


Situationen är så spänd mellan gäng, eftersom en ledande medlem i "Hells Angels" till "mongoler" kommer att vara överfull. Flera vittnen på Eigelstein vill också ha sett att medlemmar av "mongoler" med ett ex-röd storlek på en restaurang som har drabbat Torburg. Polisen har officiellt ovetande om detta samtal. 

Den första klubben bildades i början av 2010 i södra Baden, sedan följde Bremen. I hansastaden, kom flera gånger till konfrontationer med "Hells Angels". I maj 2011 förbjöd delstaten Bremen, "mongolerna MC".

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar