tisdag 28 juni 2011

Tre personer har förts till sjukhus efter ett skottdrama i centarala Norrköping på tisdagskvällen. För en 31-årig man är tillståndet livshotande.


Ett vittne som NT:s medarbetare pratat med uppger att en person blivit skjuten i magen. Den skadade ska ha haft Outlaws-tröja på sig och i samband med händelsen ska en bil försvunnit i hög fart från platsen.
http://www.nt.se/nyheter/?articleid=6964226

En man sköts i magen och en annan blev knivstucken i centrala Norrköping på tisdagskvällen. Enligt vittnen deltog 4-6 personer i överfallet.

-Det är förmodligen gängrelaterat, sade länsvakthavande polisbefälet Ronny Dahlqvist till TT vid 21-tiden, en halvtimme efter larmet.
http://www.corren.se/ostergotland/norrkoping/?articleId=5690865&date=&menuids=

Just nu råder fullt polispådrag i centrala Norrköping efter ett larm om skottlossning i närheten av Gamla Rådstugugatan. Polis finns på plats för att ta vittnesuppgifter kring dådet som kan vara ett mordförsök. Minst två personer har förts till Vrinnevisjukhuset, sannolikt träffade under skottlossningen.
http://www.folkbladet.se/2010/nyheter/default.aspx?articleid=5690854

Tre personer skadades på tisdagskvällen i ett skottdrama i centrala Norrköping. Två personer har fått allvarliga skador och för en av dem är tillståndet livshotande. 

Norrköpings Tidningar skriver på nätet att mannen som sköts hade en så kallad outlaw-tröja på sig. Efter skottlossningen ska en bil i hög fart kört från platsen.

Natten mot tisdagen avlossades flera skott vid Herstadbergs marina i utkanten av Norrköping, rapporterar Corren.se. Om den händelsen hänger ihop med kvällens skottdrama återstår att se.

Inga personer är ännu formellt delgivna misstanke om brott, men polisen har hämtat in ett par personer för förhör.

- Vi vet i vilka kretsar vi ska leta. Nu får vi se vad förhören ger, säger Ronny Dahlqvist.
http://www.expressen.se/nyheter/1.2483743/en-skadad-i-skottlossning-i-norrkoping

    Två män av utländsk härkomst skjutna på Gamla Rådstugatan i Norrköping.
En bar skottsäker väst.
https://www.flashback.org/t1585294

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar