måndag 27 juni 2011

Jonas hjälper krogar mot syndikalisterna
ÖSTERSUND - Mc-klubben Mongols MC är på väg att etablera sig i Jämtland och Tröndelag, det uppger presidenten Jonas Bergdahl för Mittnytt. Bergdahl var tidigare ledare inom Original Gangsters, OG i Stockholm.

I helgen var medlemmar ur både Mongols MC och Outlaws MC i Östersund och polisen bevakade besöket. Och Jonas Bergdahl bekräftar för Mittnytt att Mongols MC är intresserade av att slå sig ner i området.

- Det finns inte så många hojklubbar etablerade i trakten, säger han.

På frågan vad man tänker göra i länet svarar Bergdahl så här:

- Det är ingenting vi behöver sticka under stolen med att folk ibland tar hjälp av olika organisationer. Vi har bl a hjälpt några krogar i Stockholm när syndikalisterna ockuperade krogarna så att folk inte kom in. Då har vi tagit tag i det.

http://svt.se/2.55755/1.2461712/mc-gang_besokte_ostersund?lid=puff_2461712&lpos=bild

12 kommentarer:

 1. Fan va klipsk kille

  SvaraRadera
 2. ohhh herre jösses där sjönk han som en sten,vilka jävla uttalanden

  SvaraRadera
 3. Smart att outa folk man hjälper...dom kommer garanterat komma tillbaka som nöjda kunder.

  SvaraRadera
 4. http://www.youtube.com/watch?v=46tS-ZB0YkI

  VAD ÄR SKILLNADEN???

  SvaraRadera
 5. Det ska han ge fan i!

  SvaraRadera
 6. Där jag växte upp lärde man sig att det inte finns nått lägre än en strejkbrytare, förutom möjligen en våldtäktsman.

  SvaraRadera
 7. Haha alltså, mcgängen börjar med strejkbryteri och dylikt. Det är härligt när kriminella ställer sig på arbetsgivarnas sida.. Buissness as usual. De lär ju inte ha gjort det gratis heller, vilket visar vad många arbetsgivare tycker om arbetsrätt.

  Vad bra startskott ni har Mongols, att ni ställer er på de svagas sida, ni är lika snuskiga kapitalister som alla andra. Fyfan för er, tro inte att arbetarrörelsen blir rädda för att ni har hojar och tatueringar och vapen. Det är ni som ska vara rädda.

  Är ledsen för alla er MC-fantaster som dras ner av sådana här riktigt genompuckade strömmningar. Jag har inget problem med att människor gör vad de behöver för att få mat på bordet, men det är inte okej att sabba för dem som också försöker få mat på bordet för egna giriga syften.

  SvaraRadera
 8. Sicket stolpskott... Det är såna som han som ger hojåkare dåligt rykte..

  SvaraRadera
 9. Ok håll er till det ni håller på med men ge fan att ge er på politiska aktivister som slåss för arbetares rättigheter. Vi är av en helt annan kaliber och drivs av helt andra tyngre motiv än er. Vill ni ha ett krig med politiska organisationer då har ni fan tagit er vatten över huvudet. Vi kommer att slå tillbaka! Var så säker!
  Röda brigaden.

  SvaraRadera
 10. Jävla pack som skyddar arbetsgivarna som redan har så de klarar sig! Fy fan vad lågt gjort! Har tidigare haft en rejäl respekt för outlawklubbar. Den sjönk nu, och för Mongols är den helt borta.

  SvaraRadera
 11. ja nu ser man vad för slags ideer som finns inom biker klubbarna och vad ni har för värderingar! tyst applåderade av de andra 99 procenten som anser sej som laglydiga! när ska det komma protester från er fega Wanebees,? men ni vill ju frotera er med en procents packet!

  SvaraRadera