söndag 3 juli 2011

BC kan ha fått vapen av HA ???

Fler kriminella organisationer kan vara indragna i konflikten som ledde fram till skottlossningen i Norrköping. Polisen misstänker att Hells Angels har försett Black Cobra och dess allierade med vapen.


Personerna som greps misstänkta för inblandningen i skottlossningen utanför en krog i centrala Norrköping i tisdagskväll har antingen kopplingar till Black Cobra och dess allierade M-16 eller Outlaws. Men nu kan Corren avslöja att polisen misstänker att Hells Angels också är inblandade. Black Cobra, M-16 och Hells Angels har nämligen en gemensam nämnare – de gillar inte Outlaws. Det gör att polisen nu misstänker organisationerna kan samarbeta för att tvinga bort rivalerna från länet.

Hells Angels verkar ha ett finger med i spelet, men det är mycket känsligt. Vi misstänker att de har försett Black Cobra-sidan med de vapen som användes vid skottlossningen, säger en källa inom polisen. Varför skulle de göra det? De har säkert inget emot att andra hamnar i fokus så att de kan koncentrera sig på sitt. Om Black Cobra-sidan dessutom kan få bort Outlaws från Norrköping så är det förstås bara positivt. Medan konflikten mellan Black Cobra/M-16 och Outlaws har sin grund i ett personligt bråk mellan personer som har stöd av organisationerna uppges Hells Angels-ledare i Norrköping ha mer affärsmässiga motiv då de konkurrerar på samma kriminella marknad.
http://vgnt.se/skottlossning-i-norrkoping/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar