fredag 8 juli 2011

Rocker planerade bombattentat

Rocker av den nu upplösta föreningen som gäller mongoler MC är på torsdag inför tingsrätten gick på defensiven. De tilltalade erkände att de ville hämnas med ett rör bomb till fienden Hells Angels.Berlin - Nej läder kåpor, inte en kaxig hållning, men en bekännelse efter den andra: "Jag ska bygga något, något stort, vad som verkligen gör Boom", var att Stefan S.. "Kontraktet Omar R.", laddade han en medsvarande. Det var ett rör bomb riggad S.. Mongolerna ville använda dem mot de rivaliserande Hells Angels. Ha en konkret plan för en attack men inte finns ännu, sade den anklagade.

Det finns sju män som är 17 till 36 år, sitter på de anklagades bänk igår. De var medlemmar av mongolerna fram till slutet av februari eller åtminstone "utmanare." Sedan klickade på handklovarna.

En av dem hade nämnt saken med röret bomben till polisen. Den 28-årige är nu en av de tilltalade, utan måste vara ansvarig för en attack mot en man i en tvist om påstådd skuld i Red Light District. Andra ex-mongoler är också konspiration för att begå ett brott påstås.

De satt i en bar i slutet av februari Tegel. "Plötsligt var en säck pipa bomb på bordet", beskrev en av muskel-bundna män. Du skulle ha skrattat och pratat en kort stund. "Det bör gå i riktning mot Hells Angels, men under inga omständigheter får människor vara skadade," var en av mongolerna på skiva. Det hade gått ut för hämnd: en mongol var nyligen attackerades med en kniv, var bilen bombarderade varandra med en machete. De misstänker bakom attackerna Hells Angels ville ge utlåtanden till vittnen till respekt ". Du var tvungen att göra något för att tas på allvar", speciellt eftersom ingen av dem äger en motorcykel eller en licens för det.

Om då var "Rocker krig" nämns, kom det att striderna mellan Bandidos och Hells Angels. Mongolerna dök upp förrän i slutet av 2010 i Berlin. Klubben grundades 1969, har alltid varit i fiendskap med Hells Angels. På senare år tog han slutligen rot i södra Tyskland och i Bremen foten. Det sägs ha gått samman, särskilt män i en känd relevant libanesisk kurdiska släkt till gruppen. I veckor nu rockare utställning i Köln närvaro hindrade polisen en massa bråk mellan Hells Angels och mongoler. 

Dessutom kommer Omar R., den påstådda "president" av den tidigare Berlin mongoler, från en arabisk klan som är kända i polisen och rättsväsendet. Den 29-åriga var nu trött. "Jag vill bara min frid", sa ex-brottslingar. Bomben, vill han inte ha uppdrag. När han hörde av idén, förklarade han: huvudvittne berättade å andra sidan, G. "Ta en.": "R. Omar ville bygga ett monument." 


Mongolerna vill ha anses löst om man kunde placera bomben vid klubbhuset om feuding rockers. "Men till slut ingen ville ha, de som någonsin får sparken", sa S. pipe bomb som polisen hittade honom i Charlottenburg, hade arbetat. Rättegången återupptas måndag.
http://www.tagesspiegel.de/berlin/polizei-justiz/rocker-planten-bombenanschlag/4370144.html


En Harley är tillåtet att köra någon av dem. Ville att vinna respekt för mongolerna MC rocker med en otäck Rohbombe. I domstolen de sju typer, dock gick på defensiven.

Enligt de avgifter som de planerar en attack mot rivaliserande Hells Angels. Stefan S. (34): "Jag ska bygga något som verkligen gör Boom." Ordern kom från Omar R. (29). Den anklagade Jendrik G. (28): "R. Omar ville bygga ett monument."

Slutet av februari var de sju rockers - allt utan en motorcykel körkort - på en bar i Tegel. Bomben låg i en plastpåse, beundrades. Stefan S.: "Det bör gå mot Hells Angels." Som hämnd för attacker mot mongolerna. Ex-Rocker G: "Du var tvungen att göra något för att tas på allvar."

Bara sedan början av 2011 fanns det en gren av mongolerna MC i Berlin. En medlem av en stor arabisk familj ska vara "presidenten" var Omar R., statslösa kriminalregister. I domstol, stönade han: "Egentligen vill jag bara min frid."

http://www.berliner-kurier.de/berlin/polizei-prozesse/die-amateur-rocker-mit-der-rohrbombe/-/7169126/8647292/-/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar