onsdag 6 juli 2011

"Outlaws raakten eerst Hells Angel"


Översättning från nederländska - identifierat till svenska

Under den dödliga konfrontationen mellan Hells Angels och Outlaws på fredag​​, är maj 20 vid Bicester en Hells Angel sårade. Det skulle bli skjuten - eller inte behandlas - är eldas med ett skott senare av fredlösa.

Den Hells Angel i fråga skulle avvecklas i Nederländerna har tagit hand om. Den belgiska forskare vill eller kan inte bekräfta historien, men vittnen hävdar.

I undersökningen av de laglösa skottet Jef Banker (58) från As Freddy och Put (52) från Lanklaar och deras storlek Maasmechelen Gerekens Michael (28), alla inblandade parter att hålla tystlåtna. Men envist rykte att en av de tre män från deras bil skulle ha slagit en Hells Angel, matar avhandlingen att det inte var en uppgörelse i miljön.

Snarare skulle det vara en skenande handling av några berusade Outlaws att mottagningen av Burnout däckverkstad - där många Hells Angels var närvarande - skulle störa.

Juryn igår mandat även gripandet av Genk Eddy C. (44) och Ali I. (37) bekräftat. De är inte i fängelse för mord, men dråp i samband med skottet fredlösa.

http://www.hbvl.be/limburg/maasmechelen/guid/14c4ded5-2663-469d-9121-4c9e87f5951e.aspx

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar