onsdag 20 juli 2011

Tror ikke på Turnout

Nøye. Da politiet kontrollerte gjestene til jubileumsfesten på lørdag hadde de med seg en narkohund. Tre personer ble tatt med mindre mengder hasj, og disse har politiet opprettet sak på. En av dem som ble tatt med narkotika har tilknytning til klubben.

De mener helgas fest demonstrerer de tette båndene mellom de to klubbene. Nå vil de følgeTurnout mc enda tettere.

Med unntak av tre personer som ble tatt for bruk og besittelse av mindre mengder hasj, så forløp lørdagens jubileumsfeiring i rolige former.

Da AN var på stedet lørdag kveld var enkelte deltakere mest opptatt av å ikke bli fotografert.

– Fjern det kameraet! roper en sint ung mann, mens han blir kontrollert av politiet og narkohunden de har med seg.

Evaluering og samarbeid

Ettersom flere HA-medlemmer var til stede, holdt politiet oppsyn med klubbområdet hele kvelden og natta. Samtlige gjester måtte identifisere seg.

– Ikke alle har satt pris på å bli kontrollert, men de har akseptert det, og det har vært en grei tone, sier lensmann Petter Grønås ved Fauske lensmannskontor.

Da AN snakket med han i går kveld sier han at det nå er tid for evaluering.

– Nå skal vi ta en oppsummering og gjøre en analyse av det vi har observert. Navn og observasjonene skal sjekkes ut mot politiets egne registre, og i samarbeid med andre politienheter, landet rundt. Turnout mc sin status, i forhold til HA, er fortsatt uklar.  
http://www.an.no/nyheter/article5673505.ece– Bestemor må ikke vite at jeg er her

Lokale ungdommer var med på feiringen av 20-årsjubileet til Turnout MC på Fauske, sammen med medlemmer fra Hells Angels. Politiet frykter klubben skal etablere seg i området.
http://www.nrk.no/nyheter/distrikt/nordland/1.7716163

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar