söndag 3 juli 2011

Översättning från turkiska till svenska

Boston Bar Street, gatan kallas Velvet som är en grupp på cirka 30 personer på dem, började "Turkiet" genom yeleklerle kunder att anfalla en efter en. 

Enligt vittnesmål var minst 7 personer skadades i en kraftig attack, och 4.
I Kadikoy, Istanbul, och "Bar Street" är en grupp känd som Velvet Sokak'a in den aggressiva "Du dricker inte sprit" framför dem att han knivhögg flera personer.
I Kadikoy, Istanbul, och "Bar Street" från leden av en grupp känd som Velvet Sokak'a 00:40 timmar, "Här, inte dricker alkohol," han attackerade människor som dricker på gatan skriker.
På "Turkiet" av västar och "Hells Angels" (Hells Angels), känd som angriparna påstås vara gängmedlemmar, ett stort antal människor som misshandlade minst 7 personer och fick veta att den person från vilken de flydde.
Minst 7 personer skadades till följd av attacken, rapporterade status för 4 personer att vara tung.
Angriparna flydde efter knivhuggen och folk sade att omkring 30 personer.
Förra året Hells Angels gänget på Marmaris Bar Street, en kamp som skadade två personer.


Bar Fight eller ...
Bar Street, nära Boston, knivhuggen på gatan dricker, och 2 tunga 7 personer skadades. Polisen sade en bar slagsmål, men vittnen säger annorlunda.

Istanbul - Kadikoy, känd som Velvet Bar Street, Street, som gränsar till Ihsan Ünlüer Street på natten mellan lördag och söndag, en grupp som dricker på gatan, "En mer dricka içmeyeceksiniz här", han skadades 7 personer med svår saldırılınca 2 . Konsekvenserna av händelsen, den virtuella världen spreds snabbt under hela dagen i går på facebook, "Street Barer och anföll offren för attacken svar i bulk för att stödja dricka" var samtal.

Orsaken till attacken tills kvällen igår och failleriyse "mysterium kvar." Några av vittnena var angriparna uniform skjorta och flaskor sprit i sina händer, sade han. Och de människor som bar uniform pälsen "Hells Angels" föreslogs att denna grupp.


Alınabildi den första informationen från polisen i går kväll. Enligt uppgifter från polisen källor, en kamp där medlemmar av Hells Angels av avsky för säkerheten. Enligt poliskällor var dock detta inte en gata kamp, ​​stickande faktiskt hände på en bar och ett slagsmål på en bar för en vecka sedan att det svämmade över på gatan efter ett slagsmål och baserades på. Som ett resultat, är medlemmar i Hells Angels sökte att validera poliskällor sade att vissa gruppmedlemmar har en mängd uppgifter ur kriminalregister.
Nezih foten i händelsen, Inan Aruh, Sertac Birge, Yigit Kom i provinsen var Ismet Eras Ozan Semih Yuksel Ergeleli och Jones skadades. Epoker och hälsotillståndet hos de skadade Yuksel sägs vara tung.

VARFÖR rädsla? En medlem av Hells Angels "arbetsplatser där evenemanget går igenom, kommer gatorna att skada sig själva genom att ta bort händelsen inte vara möjligt", sa. Å andra sidan, några ögonvittnen, polis till platsen "kommer sent" kritiseras.
Några kvarter sakinleriyse ett tag, sa ljudet från gatan dricker de var obekväma och oetiskt beteende. Mekâncı, bosatt i trakten, eller ögonvittne, drog händelsen uppmärksamhet ville inte ge namnen på många av talarna.
Lyhörda grannskapet Bar Street i Kadikoy, även efter det att rökförbudet kom vid liv, ökade antalet platser exponentiellt. Några invånare i gatan röka och dricka på gatorna varje natt och de var klaga på buller.
Ferhat Cakir: myndighet, inte att vi klagar inte. Besvärar oss att ta alkohol in på morgontimmarna. Onödigt att ingå hyreshus för att lösa, se deras arbete skamlöst framför glaset. Resultat gav governorshipen, men kunde inte samla in underskrifter om undertecknande kampanjen. Grekisk-ortodoxa kyrkan i Ayia Triado vägg använda den som en toalett. Påminde dem om att platsen för tillbedjan, men aldrig ge upp.
Invånare som inte vill ange namnet på miljön: Igår kväll såg två unga män i lägenheten entrén är olämpligt. Med tanke på den vidriga scenen jag kom över fönstret. Glas öl flaska är i händerna på çıkıştığımda sett den och kastade bort förbannelser.

Han HAR PROBLEM Kärlek Salman: Jag har ett hus Dörtyol'da. Jag bor i 4 år. Dricka, men det gjorde ingen skada för någon.
Alper Turgut Journalist: Kadikoy gatorna ett tag, inte som förr. Vem gråter tills morgontimmarna, kräkningar, började motorcyklar mahalleliyi inspirerande typer att föröka sig. Hantverkare irriterad också. Om du inte handen polisen har en större risk för slagsmål.
"Planerade VÄLKOMMEN, flytta alla SAKER attackerad" E. En av offren för incidenten "var de tre vännerna allvarligt skadade. Sertac en av de skadade höften. Ozan'ın distribueras till tarmarna. Önder'se Siyami Ersek'te fick sticka sår under hans hjärta ", säger E., angripare på" Hells Angels T-shirts, och så vitt vi förstår montlarından Red Devils. Turkiet säger att det fanns jackor framför den turkiska flaggan på ryggen ", sade han.
I det fall förklaras utvecklingen av "Ihsan Ünlüer'de grupp av 25-30 gäster kom från den plats där kyrkan. Oberoende människa var 40-50. "En mer içmeyeceksiniz här. Içmeyeceksiniz denna gata "accent i förgrunden. De slog med knytnävarna. De använde knivar. Ingen visar inte motstånd. Prata inte tvist. De kom på ett planerat sätt. Det fanns också händerna på en pitbull. Knivhuggen i separata kalkışanları. De slog ett barn för att samla in sopor. Han attackerade allt som rör sig på gatan. "
E. Enligt den händelsen är strikt mellan de två grupperna uppstod i en bar slåss eller inte slåss.

Barägare del besvär E, förra veckan, Hells Angels inblandad i en kavgayla säga om känslan att de känner sig obekväma med dessa människor, inger tvivel om baren ägare, sade han. E., sade också att polisens ingripande är mycket sent.
Varför polisen kom sent? En av de slående angreppspunkter, polisen hävdar att ingripandet var försenat. Gaturum och namnet på en operatör som inte vill ge Velvet "Ibland finns det ljud när polisen i 3 minuter. Den här gången polisen kom inte i en halvtimme. Erövringen av denna gata rapta används för att sätta någon ", sa han.
Ett ögonvittne till händelsen transporteras enligt följande:
"Dr Velvet Street korsning. Ihsan Ünlüer Street hördes skrik och bağrış. Vi sprang, vi var nyfikna. Alla människor sitter på gatan dök plötsligt "Stig upp här, här içmeyeceksiniz man säga" ett team på 4-5 personer som reser in. Alla Biker jacka, typ 30 och 40 år. Inte har några slagsmål, osv. Direkt alla fick en spark slag kniv flaska dykning. Sedan några vänner som bor på gatorna i glas "Napıyorsunuz, gör inte" och han börjar ta flaskan hem. Att bryta genom dörrarna. Under tiden där allas attackera passera. Att bedriva en sund, gör inte, och kastade alla som säger det inte. Allt är så snabb. Har antagits till olika sjukhus i blod-badade huvudet ögon har en massa människor. Polisen kom för sent, förstås. Men efter lanseringen. "Bar, inte slåss.

"Lyssna, inget intresse gänget"
Sour ordbok författare och vad de berättade för mig att de är vittnen:
"Allt detta var i mitten av hundratals människor och varade i 15 minuter och den enda som inte var där en polis. De kom strax efter det att bandet splittrades. Har du ett vittne gick han att fråga ... "
"Jag ser personligen att det, denna händelse 2 veckor före söndag kväll gatorna med tårgas genom att klämma den" rökfria platser som inte är fångade på gatan efter att ha p. .. gå härifrån, säger hans män terroriserade. "
"Lyssna till vad händelsen vad gänget hesaplaşmasıyla, vilka ställen har ingenting att göra med berusade skitsnack. Jag bor två kvarter från gatan, och jag vet att vissa män är bi. Han som lade gatan där varje helg blir yürünmeyecek dussintals grupper. Ta alltid bort de människor som polisen kommer. En komplett skam. Så småningom någon kallade vänner sa räcker, kaldırtmış alla, händelsen så enkelt är det. "

Hells Angels SÄGA VAD? Ronin, en medlem av gruppen och använda Street smeknamn Velvet drivs av medlemmar av sin grupp om fyra platser, inklusive barer 2'sidövmeci också uttalat att det fanns 2 "Vi har inte avfärdas en sådan händelse. Mekânlarımıza inte möjligt att göra något för att skada sin egen ", sa han.
Hells Angels MC Turkiet grupp, fastställdes för första gången namnet på Red Wolves. Namn på det valda smeknamn till varandra som tilltalar många medlemmar i gruppen, som kallas världens tuffaste Motor Club har meddelat att de namn som anhängare av amerikanskt ursprung i Turkiet Melekleri'nin helvetet.
Smide halvmåne Några medlemmar av stjärnan och halvmånen, och liknande tatueringar på sina kroppar kände också intensivt nationalistiska idéer bland medlemmarna i gruppen. Även det begränsade antalet intervjuer i en av sina förfäders rötter stäppen häst som är känd vardırdıkları. Group, är Hells Angels efter den officiella delen av Turkiet som nu kallas Hells Angels MC Turkiet och ön det namnet på riggen och motorn är montlarının.

Hells Angels Vem är detta? Hells Angels Vem är detta? Baserat på historien förrän efter andra världskriget år. Emerging i Amerika, verkar "Motorcycle Club" som har gjort kriget, att få människor som inte är mycket frisk psykiskt. Under senare år många europeiska länder, liknande de "klubbar" har inträffat. Sprit, prostitution, droger med alla typer av dåliga vanor "änglar" palazlandıkları städer "helvetet" vände sig till. Tyckte inte kan alla ta målet på utpressning gänget, rymd komprimering, såsom tidigare rekord av våld inte är klar räknar.
Hells ANGELS'A verksamhet i Tyskland I juni staden Pforzheim i Tyskland i delstaten Baden-Württemberg inrikesministerium på resande fot. Gang aktiviteter är förbjudna i staden sköts i ett stort slag mot verksamheten.
Cirka 400 poliser innan Förbud, Pforzheim och dess omgivande attraktioner motorcykel gäng och gängmedlemmar i fängelseceller, gjorde den dominerande bakomliggande samtal att redigera. Bevisning dokument som beslagtagits i razzior och konfiskerade kontanter. Statligt inrikesminister Reinhold Gall, sade i ett uttalande förra året, med hjälp av knivar och skjutvapen, och tre personer svårt skadade, kom in i gänget kriget och Hells Angels gänget i stan som stöder föreningens verksamhet är förbudet mot 81 Commando, säger: "kallar NRW våld, kommer de sökande inte visa tolerans", sa han.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar