onsdag 27 april 2011

Brian Sandberg: Politiet er urimelige

- Det skal ikke lyde som piveri, men det er en uretfærdighed, vi bliver udsat for, skriver Brian Sandberg fra fængslet på Politigården

Politigårdens fængsel er som udgangspunkt et straffested for stærke indsatte, der optræder alvorligt truende eller voldeligt, og efter tre-fire mdr.s straf herinde bliver de så tilbageført til det sted, de kom fra.

- Man kan også blive placeret her udelukkende pga. ens banderelation, men så er der pludselig ingen tidshorisont, og man er underlagt de forhold, der er for dem, som faktisk er her som en straf. Det finder jeg ikke rimeligt.

Sådan skriver Brian Sandberg, Hells Angels MC og pt. Talsmand Politigårdens Fængsel, i et læserbrev til Ekstra Bladet. Brian Sandberg fortsætter:

- Jeg har selv været her i fire mdr. uden grundlag og har derfor kunnet ’tjekke stedet ud’. Mange har siddet i flere år under disse nedværdigende forhold. Det er nemlig isolation, intet andet, og derfor politiets hemmelige straffested.

- De KAN bestemme, hvorvidt man skal være her på politigården. Det har man gjort i mit tilfælde, da vi trods mange klager har fået den besked, at det er politiets ønske. Politiet kan altså rent faktisk isolere en uden rettens godkendelse. Det mener jeg er forkert i et retssamfund.

- Men det sker, bare fordi der står politi på ens rygmærke. Det skal ikke lyde som piveri, men det er en uretfærdighed, vi bliver udsat for.

Men hvad mener du? Skal politiet have lov til at bestemme, hvor længe fanger med banderelation skal sidde i Politigårdens fængsel?
http://ekstrabladet.dk/nationen/article1544566.ece

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar