tisdag 26 april 2011

Aflysning i bandesag

Syv retsdage er i dag blevet strøget i bandesagen i retten i Glostrup. Det skete, fordi afhøringerne af de 16 tiltalte rockere har været overraskende tavse og korte.
Der er i alt sat 61 dage af i den store bandesag, hvor den markante Hells Angels rocker Brian Sandberg og 15 andre rockere er tiltalt for samlet seks drabsforsøg, et brutalt kølleoverfald samt besiddelse af et stort våbenlager, der blandt andet indeholdt ingredienserne til en fjernbetjent bombe.
Men næste retsmøde er først den 12. maj, hvor forsvarsadvokaterne har fået tilladelse til at afhøre to politibetjente.
Trusselsbillede var løgnDe skal afgive forklaring i retten, fordi forsvarsadvokaterne til de 16 tiltalte rockere har stillet spørgsmålstegn til, hvorvidt hovedvidnet MFP overhovedet har været truet.
Under fremlæggelsen af sagen, fortalte en af anklageren i sagen, Charlotte Alsing Juul, at den 25-årige MFP valgte at angive sine rockervenner, efter politiet havde fundet ud af, at han var truet på livet.
Den 25 årige MFP blev anholdt den 29. oktober 2009 i en storstilet razzia i Københavnsområdet sammen med 32 andre. Politiet fandt efterfølgende ud af, at han havde fortalt sin kæreste om, hvad han havde begået af kriminalitet, og at han var derfor var truet på livet.
http://nyhederne.tv2.dk/article.php/id-39249213:aflysning-i-bandesag.html?forside

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar