onsdag 27 april 2011

Ville skremme med Hells Angels

Et vitne i saken mot den antatte Hells Angels-lederen Leif Ivar Kristiansen nekter å ha utført torpedooppdrag for Kristiansen.

– Jeg brukte han bare for å skremme, forklarte han.
Leif Ivar Kristiansen (51) og fire andre menn er tiltalt i forbindelse med et parti på 9,9 kilo hasj, som ble beslaglagt av politiet i mai 2009. Sammen med to andre er han også tiltalt etter den såkalte mafiaparagrafen, det vil si for å delta i en organisert kriminell gruppe.
Politiet mener Kristiansen var bakmann og den som hadde bestilt hasjpartiet. Kristiansen er også tiltalt for trusler mot tatovører i Trondheim, som konkurrerte med hans egen tatoveringsbedrift. Ifølge tiltalen skal en 32 år gammel venn av Kristiansen ha oppsøkt en av tatovørene, og forsøkt å presse ham for penger.
32-åringen, en arbeidsløs murer, vitnet i Sør-Trøndelag tingrett onsdag. Han benektet at han oppsøkte tatovøren på oppdrag fra Kristiansen. Han ville bare skremme mannen, i forbindelse med en sak som ikke hadde noe med Kristiansen å gjøre. Men han innrømmet å ha brukt Leif Ivar Kristiansens navn for å skremme tatovøren. 

En 32-åring innrømmer i retten å ha truet en tatovør i Trondheim, men nekter å ha fått oppdraget av den antatte Hells Angels-presidenten i Norge.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar