torsdag 21 april 2011

Outlaws sitter säkert på Gessie byakrog + Lasse Wierup & Polisen talar ut i TV4:a -

Det går inte att sparka ut Outlaws från Gessie byakrog. "Vi har köpt 25 procent av fastigheten och vi hyr resten med option på att köpa det också", säger Kenneth Klemmensen, ledare för Outlaws ”Malmö south”. Han tiger om priset.

Sydsvenskan besökte Gessie byakrog på onsdagen och fick en kopp kaffe. Vid tillfället var en handfull av medlemmarna på stället och de var irriterade på andra medier, bland annat tv som filmat den nyuppsatta skylten med texten ”Charlies Place”. Några danskar, några svenskar, två hundar och minst en skottsäker väst fanns att titta på. Inget som tydde på att brottslighet planerades. 

Så här kommenterar Vellinge kommun etableringen:
”Polisen bedömer att det just nu inte är någon akut fara för allmänheten i Gessie med omnejd. Polisen följer hela tiden utvecklingen genom sitt underrättelsearbete.” 

– Det kommer aldrig att bli någon sådan fara, säger Kenneth Klemmensen.
– Vi har inget otalt med andra klubbar och de andra vet hur många vi är, så jag utgår ifrån att de inte har något otalt med oss.
http://www.sydsvenskan.se/omkretsen/article1448069/Outlaws-sitter-sakert-pa-Gessie-byakrog.html

 

Motorcykelklubben Outlaws har flyttat in i lokaler bredvid en förskola i Vellinge.
http://www.nyheterna.se/1.2107756

1 kommentar:

  1. Mc gäng vill de inte ska bo i ens samhälle,,men korrupta politiker som delar ut fallskärmar och orimliga pensioner av våra skattepengar de är välkommna...Nej jag bor då hellre granne med ett mc gäng...

    SvaraRadera