onsdag 27 april 2011

Skjuten man medlem i Outlaws

En 31-årig man sköts på tisdagskvällen på Tenorgatan i Sjöbo. Den skjutne mannen är enligt polisen med i mc-gänget Outlaws MC. Två män från Sjöbo som har koppling till Bandidos sitter anhållna misstänkta för mordförsök.

Mannen som sköts på Tenorgatan kommer från Sjöbo och även de två män som misstänks för att ha skjutit honom bor i samhället.

Männen, 37 och 33 år gamla, hämtades på olika platser under natten till torsdagen. 37-åringen hämtades i sitt hem i Sjöbo och 33-åringen befann sig i Malmö när polisen fick tag i honom.

Även en 24-årig kvinna har hämtats till förhör men enligt polisens informatör Ewa-Gun Westford är hon inte misstänkt för något brott.

De anhölls under onsdagen och de är misstänkta för mordförsök.
http://www.skanskan.se/article/20110427/SJOBO/704279903/1016

Två anhållna för skotten i Sjöbo
I går kväll sköts en 31-årig i Sjöbo i en uppgörelse mellan kriminella mc-gäng.
Nu har två personer - med kopplingar till Bandidos och Outlaws - har anhållits misstänkta för skotten.
- Ingen är intresserad av att prata med oss, vi jobbar i uppförsbacke med den biten, säger Skånepolisens presstalesman Ewa-Gun Westford. 
http://kvp.expressen.se/nyheter/1.2416329/tva-anhallna-for-skotten-i-sjobo 

Två män har anhållits misstänkta för att ligga bakom skottlossningen i Sjöbo sent i går kväll, då en 31-årig man skadades. Både de misstänkta och den skjutne är välkända av polisen i Bandidos- och Outlawssammanhang.
http://www.sydsvenskan.se/sverige/article1451749/En-person-skottskadad-i-Sjobo.html"Det är Sjöbofolk med anknytning till Bandidos", säger polisens informatör Ewa-Gun Westford.

Efter tisdagskvällens skottlossning i Sjöbo, då en 31-årig man skadades, har nu två personer gripits och anhållits misstänkta för mordförsöket.

En av dem, en 37-årig man, anträffades i Sjöbo och togs in till stationen. Senare hämtades även en 33-årig man från Malmö.

Enligt polisens informatör, Ewa-Gun Westford, rör det sig om personer med nära anknytning till Sjöbo och det kriminella Bandidos.

Den skjutne mannen uppges vidare vara medlem i mc-gänget Outlaws.
http://www.ystadsallehanda.se/sjobo/article1452014/Tva-anhallna-efter-nattens-skottlossning.html

Polisen%20kommenterar%20skottlossningen%20i%20Sj%C3%B6bo

Både de misstänkta och den skottskadade 31-åringen har enligt polisen kopplingar till mc-gängen Bandidos och Outlaws. Än så länge har ingen person utanför de kriminella gängen kommit till skada. Men polisen menar att allmänheten bör vara försiktig och uppmärksam.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar