fredag 8 april 2011

OUTLAWS MALMOE SOUTH


Outlaws Malmoe South support video! A cheer for Malmoe South and any other OMC chapter world wide. Support-video made by myself. SYLO!
http://www.facebook.com/home.php?sk=group_164170050291093

14 kommentarer:

  1. Bröderna B i Norrköping,är i Norrköping kända polis informartörer och golare.
    Grattis Outlaws!!!

    SvaraRadera
  2. Har Outlaws MC medlemar i Norrköping? Ang. Bröderna B i Norrköping så kan det väl inte vara möjligt att Outlaws MC inte har kollat upp sina gubbar...eller?
    Det borde väl vara enkelt genom Norrköpings tingsrätt. (För det finns väl en där?)

    SvaraRadera
  3. hahahah..vilka fantasier.Jag vet inte vad vissa får allt ifrån..Men roligt är det...hahah..

    SvaraRadera
  4. Enligt orningsvakter på en natt klubb i Norrköping tog medlemar från Outlaws MC hjälp av polisen för att kunna lämna stället då organisationen M16 stod utanför och väntade på dom. "TOG HJÄLP AV POLISEN!!" Vet inte om jag ska skratta eller gråta? HA,HA!

    SvaraRadera
  5. Jo det var ju en rackarns väl redigerad video. Kanske bättre om det lagts in två ordentligt(focus bild 2) tagna foto.
    Den kreativitet som uppvisas här, tyder på att även ett stolpskott kan få till ett rejält stolpskott. "made by myself" lmfao

    SvaraRadera
  6. bröderna va med i syndicate innnan... iaf en av dom.

    SvaraRadera
  7. Hörredu! jag var på nämda nattklub, tror du på fullaste allvar att vi tog hjälp av vakterna att gå ut? gör om gör rätt! eller kryp ner i sandlådan igen vart du verkar höra hemma!

    SvaraRadera
  8. Dom där bröderna i Norrköping är väl runt 30-35år och åker runt på moped uppe i ektorp (stadsdel i Norrköping). Pinsamt!

    SvaraRadera
  9. Det är en supporter till OMC som gjort videon enligt texten till klippet så hela klubben har inte direkt betalat en regissör för att göra den som någon verkar tro. Tycker de är kul att vanliga människor lägger upp filmer och sånt på tuben om klubbar dom stödjer så varför tracka ner på det, den som gjorde filmen kanske inte ville ta en massa foton från nätet utan att fråga.

    SvaraRadera
  10. Tror Outlaws vill ha med dem så de kan göra lite skit göra. Klart de vet om golarna, det vet ju alla hela vägen ner till Malmö!

    SvaraRadera
  11. Är mycket tacksam om någon kunde kort förklara eller ge mig en hint om varför bröderna A, D B*****s kallas golare. Finns det någon speciell händelse? Vad har jag missat? :o

    mvh
    12345mail @ hushmail.com

    SvaraRadera
  12. Det finns innge händelse, det är en bunt haters som skriver masssa gojja

    SvaraRadera
  13. Det är bara att kolla upp dom på tinget vad jag hört så lär man hitta en hel del sjuka grejer som bl.a.kvinnomisshandel och våldtäckt så golning är nog inte omöjligt när det gäller dessa "hårda grabbar"

    SvaraRadera