måndag 4 april 2011

Inrikesministeriet kommer snart att ta en titt på Angel Place


Några hundra Hells Angels, hans anhängare och närboende lördag för att stödja partiet i Amsterdam kapitlet i HJE Wenckebachweg komma. Det kan mycket väl vara sista gången på denna plats i Amstel kvarteren. I mitten av april är en företrädare för inrikesministeriet latitud inom ramen för expropriation förfaranden som huvudstaden har börjat. "Jag är glad att nu någon från regeringen är inblandad, jag vill hellre än att ta itu med staden, säger Hells Angels talesman Harold Bohn. 

För år slaget och motorcykeln gemenskap tillsammans. Sammanträde efter sammanträde i statsrådet att domstolen och högsta domstolen. Amsterdam vill Hells Angels från staden. De cyklister har redan lovat att nuvarande plats 1 november att lämna på frivillig - enligt deras advokat redan överenskomna - sex massor av pengar. Men det bör en alternativ lokalisering inom stadens gränser, till exempel fartyg av South Mountain Road, i gengäld.  

Ett dödläge.  Enligt Daniel Uneputty, ordförande i Hells Angels Amsterdam, vill kommunen att tala. "Så vi göra något för att lämna, säger han. "Om de inte vill prata, då de slog ut oss. De kommer att göra något för oss att bojkotta, men vi kämpar för våra rättigheter. Vi är här i över trettio år, det är vår. "Enligt den stad de är fortfarande i samråd. "Still", sade en talesman. "Men det är skattebetalarnas pengar, så vi måste motivera hur den används." 

Det går till ett land med nästan sex hundra kvadratmeter där Angels klubbhus Placera på den. De återstående 45 hektar bör utrymma staden efter ett avgörande från domstolen och ett avgörande från statsrådet i januari förra året. Den 31-medlem Motorcycle Club motsätter överklagas till Högsta domstolen. Amsterdam är omedelbart inledde en expropriation förfarande. 

På lördagskvällen partistöd finns inga tecken på en kvav atmosfär, om de eventuella förestående slutet. Många revben, drycker, tatueringar, rytande motorer, blinkande kameror och levande musik. En fest med ett tillstånd från kommunen. "De underskattade oss, säger Uneputty. "Vi har våra rättigheter har också studerat. Jag är hoppfull. "
http://www.metronieuws.nl/algemeen/rijk-neemt-kijkje-bij-de-hells-angels/SrZkdd!AXkB2JrYyh4fA/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar