lördag 2 juli 2011

Jønke vil sagsøge Norge

Toprockeren går helt til tops i systemet, hvis han ikke får medhold i, at han blev uretmæssigt udvist af Norge før en klubfest. De norske myndigheder risikerer at blive sagsøgt af flere medlemmer af Hells Angels, fordi de blev tilbageholdt og udvist af Norge før en klubfest på Braut i Rogaland tidligere i år.

Heriblandt den danske toprocker Jørn Jønke Nielsen og syv andre danskere.

http://ekstrabladet.dk/112/article1580386.ece


Den danske HA-rocker vil ikke finde sig i, at han blev udvist af Norge, og nu lægger han sag an.


Hells Angels talsmand Jørn 'Jønke' Nielsen har meget svært ved at forstå, hvorfor han og otte danske rockere samt de 17 udenlandske rockere den 2. april i år ikke måtte komme ind i Norge.

Her var rockerne på vej til en stor Hells Angels-fest i Norge ved Klepp i Rogaland, hvor HA-rockere og sympatisører fra hele verden var inviteret.

Men da de danske rockere ankom med færge til Kristiansand, blev de mødt af politiet. De blev herefter fængslet, og blev senere sendt tilbage til Danmark.

"De havde absolut intet at komme efter. De påstod bare, at vi ville opføre os kriminelt, og derfor måtte vi ikke komme ind i landet. En af forklaringerne var, at da vi rejste otte samlet, så kunne vi ikke komme ind. Undskyld, men hvad fanden ligner det," siger Jørn 'Jønke' Nielsen til bt.dk.

http://avisen.dk/joenke-sagsoeger-norge_148602.aspx

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar