onsdag 1 juni 2011

FINLAND - Den organiserade brottsligheten är en ny expansion av verksamheten till nya områden

Järjestäytyneen rikollisuusuuden toiminta laajenee uusille alueille  

Översättning från finska till svenska

Organiserad brottslighet att sprida sin verksamhet till nya områden i Finland, och ofta fungerar som samhälle av rättsliga strukturer. Traditionella former av organiserad brottslighet som ett komplement till Finland, kommer att fortsätta från den nya internationella brottsligheten besläktade fenomen. 

Finland, av organiserade kriminella grupper har totalt cirka 900 poliser som erkänns av medlemmar. Dessutom har myndigheterna identifierat cirka 60 aktiva rikollisvaikuttajaa vars brottslig verksamhet återspeglas i hela riket, och ca 100 ekonomisk brottslighet, med fokus på inflytelserika. Personer som tillhör till organiserad brottslighet är för närvarande den femte, eller cirka 200 människor i fängelse. 

Organiserade kriminella grupper i antal ständigt förändras något. Några av grupperna är en permanent del av nätet i arbetssituationer. Nuvarande antal grupper har identifierat drygt 70 Bland de under-40 är en permanent verksamhet i den så kallade. EU-kriterier för kvalificerade grupper, med sammanlagt cirka 500 medlemmar. 

Major organiserad brottslighet är kriminella grupper i Finland mindre än 10 Mest kända motorcykelgäng Hells Angels, Bandidos och Cannonball. Andra kriminella grupper är tunnuksellisia mm. NBK (Natural Born Killers), Rogues Gallery, och mer (Vi är eliten av brottslingar) som nu förenade i Förenade brödraskapet förening, och fladdermöss. Några av gängen är också kända. support-gäng. 

Finska organiserad brottslighet: s huvudsakliga verksamhet är narkotikarelaterad brottslighet och ekonomisk brottslighet liksom de relaterade brott i samband med egendomsbrott, överfall, utpressning och våldsbrott. Organiserad brottslighet, innehav av hundratals företag, som ger rättsligt skydd för dem inom ramen för brottslig verksamhet. 


Brottsligheten är anpassningsbar och kan använda fördel av förändrade omständigheter. Ett belysande exempel är företagets huvudkontor, som vissa medlemmar av den kriminella underrättelseinformation som bildade ett par förra vintern, snön verksamheten. De anlitade odeklarerat arbete utomlands och tog taket fungerar, samlade in pengar och få ett slut på de företag innan abonnenter har tid att klaga till skador som orsakats av okvalificerad arbetskraft. 

I vissa regioner, sektorer, grupper och delade torv med varandra. De är i mm. tagit hand om restauranger dörrvakt på grund av deras sammanhang, är det lätt att kontrollera en rad olagliga aktiviteter. 

Suomaisryhmien ledarskap är till stor del i händerna på finländarna, men grupperna har ett starkt samarbete med internationella kriminella organisationer som är verksamma i vissa områden nära Finland. Till exempel kan en bredare skala drog import behöver partners att organisera material i Finland. 


Organiserad brottslighet siffra, men på senare år börjat diversifiera, samtidigt som kriminella grupper har blivit ett land som tidigare har hittats bara i enskilda faktorer. De flesta har ökat rumäner och bulgarer grupper som påverkas av sådana faktorer. egendomsbrott, och koppleri. Nigeria har börjat upphandla särskild brottslighet och narkotikabrott. 


Dessa nya kriminella grupper kommer att ha att göra med den kultur som Finland är inte bara i setts tidigare. Dessa har gemensamt rikolliskulttuureille mm. det faktum att de utnyttjar sina kolleger människohandel identifiering konventionella metoder. 

Rumäner, bulgarer, letter och litauer kännetecknas av den sk kriminella gäng. Hit-and-run brottslighet, där mobila team som kommer till landet, snabbt omkörd av en serie brott och lämna landet omedelbart. 


Brott är stöld och andra brott egendom samt betalkort, kopiering eller skimmausta. Grupper har sambandsmän i Finland, som tror att pre-brottslighet platser och även ta hand om den trasiga fångsten.

Finland utvidga sin verksamhet till utländska kriminella grupper är mestadels köra i sina hemländer, även om grupperna är vanligtvis ett brohuvud i Finland och verksamheten arrangör här i boende. 


Den internationella brottsligheten är mångfalden återspeglas också i mm. Görs via Internet för bedrägeri och andra brott.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar